Poslovni forum Slovenija 2015

20.02.2015.

Dana 20/02/2015 godine Generalni direktor i privremeni zastupnik kapitala Fabrike maziva FAM AD Kruševac, Vladica Petrović, prisustvovao je Poslovnom forumu privrednika u Ljubljani, Slovenija.

Poslovni forum plenarnog karaktera na kojem su se privrednim delegacijama iz obe zemlje obratili premijeri Republike Srbije i Republike Slovenije, Predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež i predsednik Gospodarske zbornice slovenije, Samo Hribar Milič.

Organizovani su sektorski susreti privrednih delegacija (energetika, gradjevinarstvo, IT, metalski sektor, elektromontažeri i proizvodjači brojila, turizam i kreativna industrija) u formi panela, okruglih stolova, kao i B2B razgovori izmedju privrednika.

Naša fabrika je ostvarila kontakt sa velikim brojem potencijalnih saradnika, u cilju unapredjenja privredne saradnje i zajedničkog nastupa na trećim tržištima. Neizostavna tema je bila i proces privatizacije državnih i društvenih preduzeća u Srbiji i Sloveniji i pružanje informacija zainteresovanim kompanijama koje bi želele da učestvujuu u ovim aktivnostima.