Korpa

HEMOHIDROL HV

Proizvod trenutno nije dostupan

Šifra proizvoda: HFL-033 Kategorija:

Opis

HEMOHIDROL HV su hidraulična ulja koja se primenjuju kao fluidi za prenos sile i kretanja u hidrauličnim sistemima. Primenjuju se i za podmazivanje ležajeva, kliznih površina, zupčanika i drugih sklopova u raznim cirkulacionim sistemima. Obzirom da su to ulja na mineralnoj osnovi, radni opseg temperature im je do cca 80°C.

HEMOHIDROL HV ulja su naročito efikasna kod osetljivih hidrauličnih sisema, kod kojih su prisutne promene radnih temperatura, brzina i pritisaka, kao što su mobilni hidraulični sistemi koji rade na otvorenim prostoru, u svim vremenskim uslovima.

HEMOHIDROL HV ulja nižih viskoznih gradacija se primenjuju za podmazivanje brzohodnih vretena alatnih mašina, brusnih vretena i drugih preciznih mašina. Takođe se primenjuju u preciznijim hidrauličnim sistemima i brzim cirkulacionim sistemima.

HEMOHIDROL HV ulja štite od korozije, ne deluju na obojene metale i njihove legure. Poseduju dobre deemulzivne karakteristike za slučaj prodora vode u sistem, veoma lako se filtriraju, ne pene.

Dodatne informacije

Pakovanje

, ,